Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΨΗΦΟΣ!!! ΕΘΝΙΚΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Γράφει Ο Νικόλαος Ζαχαριάδης πρόεδρος της ενώσεως θεολόγων Ηλείας και πρόεδρος ιεροψαλτών Ηλείας

7 Ιουλίου 2019 βουλευτικές εκλογές….
Όλα σε αναβρασμό και εγρήγορση!!!
Εκλογές - ψήφος στην Εθνική αντιπροσωπεία του λαού μας.
Το σοβαρότερο γεγονός σε μία χώρα, είναι η εκλογή της εθνικής αντιπροσωπείας των βουλευτών μιας χώρας.
Οι λαοί ακολουθούν τους αρχηγούς των…. τους οποίους αγαπούν και μιμούνται. Αυτοί υπόσχονται την ευδαιμονία…. ζωγραφίζουν με ελκυστικά χρώματα την ευτυχία του μέλλοντος… αποσιωπούν τα δυσάρεστα και τις δυσκολίες…..
Την 7η Ιουλίου 2019 έχουμε εθνικές βουλευτικές εκλογές. Θα αλλάξει τίποτα; Έχει τεράστια σημασία, να αντιληφθούμε και να καταλάβουμε ποιούς θα ψηφίσουμε και γιατί να τους ψηφίζουμε; Δυστυχώς πικρή η αλήθεια… πολύ λίγοι σκέπτονται στα σοβαρά, την αξία της ψήφους των και την ευθύνη που έχουν απέναντι στο Θεό και τους ανθρώπους. Οι υποψήφιοι, όταν αγαπούν Τον Θεό, θα αγαπήσουν και τον άνθρωπο και θα σκύψουν πάνω στα προβλήματα του, να τον βοηθήσουν. Ο ιερός Χρυσόστομος τονίζει ότι:  «Όποιος έχει το Θεό μέσα, του είναι ο πιο ισχυρός από όλους»
Ίσως να ρωτήσετε το γράφοντα. Ποιούς πρέπει να ψηφίσουμε; Πώς θα διακρίνουμε ότι αυτόν πρέπει να ψηφίσουμε; Απαντά ο ίδιος Ο Θεάνθρωπος μας Ιησούς: «Από των καρπών αυτών επγνώσέσθε αυτούς» (Ματθαίος κεφ. 7 στιχ. 16).
Απαντά ο ίδιος Χριστός και δίδει το μέτρο σε όλους εκείνους που παρουσιάζονται, ενώπιον του λαού με αξιώσεις θρησκευτικής ή πολιτικής ηγεσίας.
Τα δένδρα, λεμονιά, πορτοκαλιά κ.λ.π.  διακρίνονται από τους καρπούς που παράγουν.
Η ιστορία διδάσκει πως οι λαοί εύκολα παρασύρονται και δημιουργούνται.
Πολλοί απέχουν... κακώς. Η ψήφος είναι ιερή. Γιατί;
1) Οι άρχοντές μας Χριστιανοί Ορθόδοξοι όπως ο Ιωάννης Καποδίστριας ο πρώτος κυβερνήτης της Ελλάδος είχε μέσα του Θεό για αυτό μιλά όλη η οικουμένη!!! Χριστιανοί όχι στους τύπους και ορθόδοξοι όχι στα χαρτιά. Καταψηφίζουμε ανθρώπους, με αντιχριστιανικές ιδεολογίες - αθέους και απίστους.
2) Πρέπει να είναι Έλληνες πατριώτες. Μέσα στην ψυχή τους, να είναι θρονιασμένη η αιώνια Ελλάδα με όλο το μεγαλείο!!! Χρειαζόμαστε στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ανθρώπους γνήσιους δυναμικούς και αληθινούς, όχι υποκριτές ψεύτες και απατεώνες…. Θέλουμε ανθρώπους που θα τους διακρίνει ο έντιμος βίος, το θάρρος, η τόλμη, η παρρησία και η θέληση… Έτσι οι υποψήφιοι μας, όταν έχουν όλα αυτά που είπα θα προσθέτουν δόξα στη δόξα και τιμή στην τιμή της πατρίδας μας. Χορτάσαμε λόγια ψέματα - υποσχέσεις από παντού…
3) Θέλουμε την ψήφο μας να στηρίξουμε ανθρώπους του λαού, που θα σκύψουν, σαν καλοί Σαμαρείτες να δέσουν τις πληγές του αδικημένου και προδομένου μας λαού. Θέλουμε άρχοντες με ήθος χαρακτήρα και ψυχικό μεγαλείο!!! Η ψήφος είναι ιερή δεν πρέπει, να μπαίνει, στη ζυγαριά του κεράσματος, της κουμπαριάς, του προσωπικού ρουσφετιού και της τυφλής ιδεολογίας…..
 Το παντοδύναμο όπλο της Ιεράς μας ΨΗΦΟΥ μπορεί να δημιουργήσει ευτυχία ή δυστυχία… Ο Άγιος Παΐσιος έλεγε: «Οι εχθροί μας θέλουν να μας ξεσχίσουν, ενώ «οι φίλοι μας» θέλουν να μας τσαλακώσουν»… και καταλήγει ο Άγιος «Να ψηφίσετε όποιον αγαπά τον ΘΕΟ και την ΠΑΤΡΙΔΑ»
«Γλυκύτερον πράγμα δεν είναι άλλο από την Πατρίδα και την Θρησκεία» (Στρατηγός Μακρυγιάννης (1.779 – 1867) και καταλήγει ο στρατηγός: «Όποιον κόμμα είναι της πατρίδας μου και της θρησκείας μου, αυτό ψηφίζω....»
«Ποτέ δεν στέκεται όρθιο ένα κράτος, όπου το δίκαιο και οι συνετοί τρόποι διαβιώσεως καταπατούνται» (Σοφοκλής)
«Ο πολιτικός δεν πρέπει να επιδεικνύεται με λόγια που λέει αλλά με τα έργα που πράττει» (Πυθαγόρας).
Σύνθημα μας στον αγώνα μας ο ΧΡΙΣΤΟΣ και η ΕΛΛΑΔΑ!!!...
Οι σεπτοί μας Ιεράρχες της Ελλάδος, οι διάδοχοι των Αποστόλων, που μας αγιάζουν διά των μυστηρίων, θα έπρεπε, να αντιδράσουν πιο αποφασιστικά και δυναμικά, στα πρωτάκουστα νομοσχέδια, που προσκάλεσαν φρίκη!! και κολασμό!! Η Αγία μας εκκλησία είναι και ΕΘΝΑΡΧΟΥΣΑ. Σε δύσκολες στιγμές που το έθνος μας κινδυνεύει, αναλαμβάνει το βαρύ χρέος του ιερού καθήκοντός της... με αγώνες - ομολογίες και θυσίες για να υπερασπίσει τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού και την αγέραστη δασκάλα μας που λέγεται ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. Πρέπει να προσέχουμε κυρίως σε βουλευτικές εκλογές ότι η αποχή είναι εχθρός της Δημοκρατίας, και ότι λαός που ξεχνά την ιστορία του τη γλώσσα του και για εμάς τους Έλληνες την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ εκφυλίζεται και χάνεται....
Την ένδοξη μας Ελλάδα δεν την πολεμούν μόνον δαίμονες και αντίχριστα κέντρα και κάποιοι άνθρωποι Γρακύλοι ανάξιοι να λέγονται Έλληνες που ζητούν τη δική μας ψήφο. Ερωτώ. Θα λειτουργήσουν σωστά τα αντανακλαστικά μας στη ΨΗΦΟ; Ή μήπως λόγω μεγάλης διαφθοράς άλλα λέμε άλλα σκεφτόμαστε και αλλά κάνουμε;
Ορθόδοξε Ελληνικέ λαέ.
Ξύπνα - Ξυπνά διότι «οι μακρύνοντες από τον Θεό απολούνται...»
Οι 300 Εθνοπατέρες μας με την ψήφο μας θα μας δικαιώσουν;
ΑΠΟΦΑΣΗ – ΣΚΕΨΗ- ΨΗΦΟ.
Αυτοκτονίες και πόνος η ζωή μας...
Αγαπητοί αναγνώστες. Ακούσατε!!!
«Στην πολιτική υπάρχουν άνθρωποι των πεποιθήσεων. Οι πρώτοι σύρονται στην ουρά του πλήθους. Οι δεύτεροι ηγούνται στην πορεία του έθνους» (ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ)
«Τα έθνη πρέπει να ενθυμούνται για να διδάσκονται» (Θουκυδίδης)
«Ευλογημένο το έθνος εκείνο που έχει το αληθινό Θεό» (Ψαλμός 32 στίχος 12 )
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΨΗΦΟΣ ΜΑΣ είναι ιερή και απαραίτητη αυτές τις κρίσιμες και τραγικές ώρες για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ γιατί
α) 1.200.0000 Έλληνες απειλούνται με κατασχέσεις των σπιτιών τους
β)Μέχρι το 2060 θα συνεχίζεται το οικονομικό άγχος και
γ) Εδεσμεύθη η περιουσία της Ελλάδος για 100 χρόνια. Θρίαμβος της τραγωδίας μας τα τορνευμένα ψέματα. «Απατεώνα και επίορκον αποκαλούσι δικαίως τον ψεύτην. (Νεοφύτου Μεταξά, ιερογραφικόν Απάνθισμα σελ. 507)
Ας προβληματιστούμε!!!.......
ΝΙΚΟΛΑΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Πολυ ωραια οσα μας εγραψε ο κυριος Νικολαος. Ομως ο κατηφορος δεν σταματα. Εχουμε δρομο ακομα. Δεν μπορει να αναχετιστει η παρακμη με απλες προσπαθειες. Εμεις ας κανουμε το καθηκον μας αλλα μονο το σχεδιο του Θεου θα αναχετισει το κατηφορο της Ελλαδος. Ας διαβασει ο αδελφος Νικολαος και οποιος αλλος θελει το ακολουθο http://www.ioannis-kapodistrias.gr/2011/03/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή